"Ett högt livstempo med ständiga förändringar, press och krav upplever vi att uppmärksamhet blir splittrad och att vi aldrig riktigt hinner med att uppleva ett slutresultat. De stressrelaterade sjukskrivningarna ökar. Att föra in mindfulness på arbetsplatsen innebär att effektiviteten, arbetsglädjen och produktiviteten kan öka och sjukskrivningar minska."

Ni som arbetsgrupp kan välja på färdiga paket eller skapa ett eget utifrån Era egna önskemål. Utformningen av ert paket görs via ett introsamtal som vi bokar tillsammans, kanske över en kopp kaffe.

Skräddarsys utifrån önskemål
Kartläggning med personalansvarig ingår alltid likaså en inledande föreläsning utifrån valt tema. Valmöjligheter: ett individuellt coaching samtal, mindfulness träning, samtal i grupp - workshop 

Heldag 9-16
Föreläsning - workshop utifrån valt tema, mindfulness träning, frukostbuffé, fika med mingel och eftersnack.
 

Halvdag 9-12 eller 13-16
Föreläsning - workshop utifrån valt tema, mindfulness träning, fika med mingel  och eftersnack.
 

Afterwork - föreläsning utifrån valt tema, mindfulness träning, mingel och tilltugg och 20% rabatt på företagspaketen.

Specialpaket - föreläsning, workshops, enstaka klasser, coaching. 


Detaljerad information om paketen

Föreläsningar-Workshop
De utformas utifrån valt tema samt era behov och önskemål. Temana är stress - målfokusering - mindfulness - medveten närvaro.
  

Mindfulness
Mind2 ger er de praktiska verktygen för att finna närvaro och fokus genom mindfulness övningar. Allt hålls väldigt enkelt och förståeligt för både kropp och sinne och med detta kan alla delta, oavsett förutsättningar och tidigare erfarenhet av mindfulness.
Fokus bestäms innan ni kommer. Det kan exempelvis vara stressreducering, effektivitetsfokus eller bara enkel avslappning för att må gott.


Fika - Mingel
Enkel fika och mingeltilltugg kan beställas vid våra paket. Utformningen av dessa är alltid ur ett hälsoperspektiv. Önskemål och förslag går vi igenom vid bokningen.

Eftersnack
Som avslutning tar vi en stund och summerar det som vi kommit fram till under vår föreläsning och mindfulness träning. Att dela våra tankar och upplevelser ger nya perspektiv på hur vi tänker och handlar gentemot varandra. Kanske kommer det upp nya funderingar eller mål som vi kan fördjupa oss i nästa gång vi ses.

 
 

Förhoppningen är att ni vill utvecklas med mig och att jag får följa er förändringsprocess.