"Det kommer hundratals nya forskningsartiklar per år som visar effekten av att träna Mindfulness. Många av dessa visar på hur hjärnan utvecklas. Det finns också ett flertal olika företag som implementerar Mindfulness som ett förhållningssätt exempelvis Pacific Investment Management, Yahoo, Apple Computer, Google, McKinsey, Deutsche Bank, Hughes Aircraft och Starbucks."

”Visade övningarna och teorin bra. Anneli är lugn, kunnig och förmedlar budskapet på ett bra sätt. Hon är avslappnad på ett positivt sätt, trevlig, lättsam, lätt och förstå. Väldigt professionell om det hon pratade om och tydlig. Hon är omtänksam och har ett bra bemötande. Mycket rolig och givande friskvårdsdag som jag kan använda mig av i framtiden. Kul att pröva något nytt”

                                                                                                   Fridhällsäldreboende Taberg”Jättebra balans mellan samtal och aktivitet, bra att det ges tid för mycket samtal för det är viktigt. Bra att få reflektera över sin självkänsla. Anneli är mycket sympatisk, mjuk, trevlig och lyhörd och sa mycket som gjorde att man fick en ahaupplevelse och tänkvärda tips för framtiden. Inspirerande, det märks att hon brinner för det hon arbetar med.”

                                                          Anhöriga från anhörigstödet Jönköping, Habo & Mullsjö”Trevlig atmosfär, proffsigt upplägg och ett innehåll med mycket kunskap. Toppen, ska verkligen rekommendera detta till kollegorna. Bra, man vill stanna kvar. Mycket intressant och spännande upplägg, Anneli och Malin är proffsiga med humor och en lättsam attityd. En jättehärlig dag i rogivande miljö. Kursledarna kändes trygga och harmoniska och upplägget och innehållet var både inspirerande och roligt. Tack för att jag fick möta er. Jag kände mig trygg med er vilket påverkade mig, jag blev lugn och vågade utmana mig själv. Fantastiskt, vill komma tillbaka och jag kommer rekommendera er vidare.”

                                                                                       Hälsoinspiratörer Jönköpings kommun”Bra combo av teori och praktik, skönt att inleda med Yoga, diskussionen blev mer avslappnad i workshopen. Väldigt bra och i rätt ordning och varierande med Yoga och samtal och supergott fika. Välbalanserat mellan de olika delarna, givande, lagom långt och svårt. Bra med workshop, blir bra tillfälle att få reflektera, kunde varit mer fördjupning om stress. Kanon, alla kunde delta och få ut något av det. Anneli och Malin är trevliga och kompetenta, verkar kunna det de gör. De skapade en lugn miljö som var trygg, Sympatiska, trevliga, kunniga, erfarna och inspirerande. Anneli och Malin va sköna, lugna och harmoniska. Väldigt lättsamma, rara och engagerade.”

            Myndighetssektionen Jönköpings kommun