"Med fysisk och mental träning skapas balanserad hälsa, till din hjälp erbjuds
 öppna klasser i Pilates, Yin Yoga & Mindfulness, allt för Ditt välmående"
                                   - Må bra på mattan -

Håll din fascia (bindväv) frisk med hjälp av YinYoga
Yin Yoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på andning och medveten närvaro i kroppen. Musklerna är avslappnade och yogapositionerna hålls en längre tid för att komma åt bindväv, leder, ligament och inre organ. Detta medför en ökad rörlighet och smidighet och det stärker också kroppens egen förmåga att återhämta sig.

Hitta lugnet med Mindfulness
Mindfulness bidrar till mental träning, medveten närvaro och inre lugn. Med lätta fysiska övningar och andning får Du kroppen att lugna sig och då slappnar även sinnet av. Mindfulnessträning ger minskat stresspåslag och ger dig en bättre och snabbare återhämtning. Förebygger och balanserar upp utmattning. 

Bygg en stark och välmående kropp med Pilates
Pilates är en effektiv träningsform där du tränar styrka, rörlighet, balans, hållning och kroppskontroll. Pilates gör din kropp stark, smidig och balanserad. Genom att använda andningen och din Core rätt får du maximal effekt av träningen. Träningen utförs med och utan redskap. 

Bokning & Betalning
Du bokar och betalar via boka.se (sök mind2 i sökfältet)

Ett tillfälle 160 kr

Trekort 450 kr

Femkort 700 kr

Tiokort 1300 kr 
Jag öppnar tio minuter innan klassen börjar. Betalning, swish 0735-37 29 02, sker senast en timme innan klassen börjar. Mattor, kuddar och filtar finns att låna på plats. Vi ses på Västra Storgatan 12, 
(portalen vid Jensens restaurang), där vi samverkar med ABF studieförbund kring lokalen.

Sommarschemat startar vecka 23 - 33
Pilates, onsdagar 17.30 - 18.20
Pilates, lördagar 9.00 - 10.00
Pop Up klasser, efter vädrets makter, i Mindfulness och Yin Yoga håll utkik på Facebook och Instagram. Klasserna kommer att hållas regelbundet till hösten