Detaljerad information om våra paket


Föreläsningar

Våra föreläsningar utformas utefter våra teman samt era behov och önskemål. Teman Stress - Målfokusering - Mindfulness/Närvaro.
Fokus ligger alltid på vår vision att förmedla verktygen, både teoretiskt och praktiskt, för att få individen att må gått i det liv och den vardag som existerar just nu.

Mindfulness

Vi ger dig de praktiska verktygen för att finna närvaro & fokus genom mindfulness-övningar. I vissa grupper behövs även övningar iform av yoga rörelser för att finna grunden i dessa tekniker. Din ledare under klassen håller allt väldigt enkelt och förståligt för både kropp och sinne och med detta kan alla delta, oavsätt förutsättningar och tidigare erfarenhet av mindfulness. Fokus bestämmer vi innan ni kommer. Det kan exempelvis vara stressreducering, effektivitetsfokus eller bara enkel avslappning för att må gott.

Fika - Mingel

Enkel fika och mingel tiltugg kan beställas vid våra paket. Utformningen av dessa är alltid i ett hälsoperspektiv. Önskemål och förslag går vi igenom vid bokningen.
Ex. Smoothi, fruktjuice, fruktbricka, nötter, enklare snittar, eller salladsbuffe.

Eftersnack

Vi tar en stund och summerar det som vi kommit fram till under får föreläsning och mindfulness träning. Att dela våra tankar och upplevelser ger nya perspektiv på hur vi tänker och handlar gentimot varandra. Kanske kommer det upp nya funderingar eller mål som vi kan fördjupa oss i nästa gång vi ses.
 

Vår förhoppning är att ni vill utvecklas med oss och att vi får följa med på er resa och positiva förändring.